17 Oct

Colaboración aMT – Conciertos Octubre 2017

aMT Octubre 2017

Nuevo mes y nuevo listado de conciertos de la aMt a los que los socios de la ATF pueden ir a fotografiar acreditados.

– Domingo 22 octubre, desde las 20:00h: CAPSA i JAZZ CLUB: MAX SUNYER i JOSEP MAS “KITFLUS”:

Max Sunyer (guitarra) i Josep Mas “Kitflus” (piano) es coneixen des de 1973 quan van formar part de la banda que acompanyava al desaparegut Tony Ronald. L’any 1974 formen el grup Iceberg (1974 – 1979), considerat un dels millors grups de jazz-rock de la història musical del país, amb el que graven 5 discos amb música pròpia. L’any 1981 es tornen a trobar -junt amb Santi Arisa i Rafael Escoté-, per formar la mítica banda de jazz-fusió Pegasus, amb la que tenen gravats 10 discos. En formació de duo interpreten temes propis i estàndards de jazz.

– Sábado 28 octubre, 19:00h: CAPSA i TRIBUT. TRIBUT A RAMIRO BEA (Números Rojos):

El passat 9 de setembre és complia el segon aniversari de la trista notícia que va commocionar a l’entorn musical de la ciutat de Tarragona, a més de tota la família i amics. Ramiro Bea, baixista dels Números Rojos, moria poc abans de finalitzar la seva jornada laboral, sense haver arribat al mig segle de vida. Un senzill DEA (desfribilador) l’hauria salvat. Dos anys després i respectant la decisió de la seva família, un grapat d’amics ens proposem dur a terme un senzill homenatge al músic i millor amic dels seus amics.

Ramiro Bea, després de diverses incursions musicals, va intervenir en l’última etapa de Números Rojos, banda de recorregut nacional en el “mundillo” del rock. Ramiro va deixar el seu segell personal com a baixista al tercer treball dels Números Rojos “Tiempo Muerto”. La proposta inclou, a més dels Números Rojos, a diversos músics i grups que van intervenir en l’esmentat LP, el productor del qual, Toni Urbano, també ens va deixar fa tres anys. David i Jaume, ex-Presidents i actualment Carpaccio Bit i El Toubab estaran aquesta nit amb Kandi Alvarez, que també va ser en aquella última producció dels Números Rojos; Els Zink, on Hugo Garcia representa una part de la història de la banda; Manolo Elvis; Juanma Agustin, músics i amics que en uns o altres moments van formar part. També hi seran 2Ut (membres de l’aMt) i Varones (formació que assaja als bucs de la Capsa). Tots ells actuen sense cobrar, ja que la intenció és que el que es recapti a la barra i amb aportacions voluntàries anirà destinat a ajudar un festival musical que cada any organitza l’Associació de Veïns del Parc Riu Clar, barri on va residir Ramiro gairebé tota la seva vida, i que a partir d’ara portarà el seu nom.

Save

Save

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.