10 Nov

Colaboración aMT – Conciertos Noviembre 2016

Conciertos noviembre aMt

Este mes hay varias actividades interesantes en la aMt. En lo referente a los conciertos destacar la final del concurso DO TGN 2016 y conciertos de blues en la Capsa con nuestros amigos Richard White y Carles Vergés.
– Sábado 12 de noviembre 2016 a las 19h. Capsa i cantautors La Dèria + Txus + Ian Lints:

Tres bandes conegudes del panorama musical tarragoní: LA DÈRIA, banda Folk-Rock nascuda de dos excomponents del grup Ruta 340, Josep Mª Garbinada i Xavi Artolat (guitarres acústiques), als que es sumen Xavier Ortega (percussió) i Oriol Vives (baix), amb cançons que parlen d’il·lusions, inconformismes, dubtes i certeses; TXUS, alter ego de Jesús Cano, actual cantant de l’Orquestra Himalaya, que practica un Rock de marcat estil britànic en unes composicions pròpies per les que comptarà, en aquest concert, amb diverses col·laboracions; i IAN LINTS, un catalano . irlandès-escandinau d’aire malenconiós apassionat de Springsteen, Dylan i Damien Rice, que interpretarà versions i temes propis del seu nou disc, Move to West.

– Sábado 19 de noviembre 2016 a las 22h. Capsa i Final 26DOTGN: Zien Años + Virgili & The Rivals + Et-Co* + The Larvarians + Mostassa + Tyco Brae + The Krav Maga (grupo invitado):

Les sis bandes finalistes arriben a l’escenari de la Capsa de Música amb la intenció d’emportar-se el premi del 26DOTGN, a més d’un premi especial atorgat per votació popular. El sons propis de cadascuna d’elles, des del Pop-Rock amb tints d’Electrònica fins a l’Indie i el Rock més contundent, passant pel Folk i el Mestissatge ens captivaran un per un, acompanyats pel grup guanyador de la darrera edició del concurs, The Krav Maga, que ompliran la sala amb el seu talentós i potent Power-Rock Lisèrgic. Una nit inoblidable a càrrec dels músics que formen el present i el futur musical tarragoní.

Otro clásico de la aMt y la ATF, imprescindible.

– Sábado 26 de noviembre 2016 a las 23:30h. Capsa i Blues: White Boy White Trio + La Blueseria:

La primera nit íntegrament de sons americans i negres arriba a la Capsa de Música amb dues propostes absolutament complementàries com són White Boy White i el seu demolidor trio d’arrels americanes i la contundent banda La Blueseria. White Boy White trio, recreació d’estil molt personal on les versions de Blues s’ajunten als temes propis en una visió particular. Des de Filadèlfia i al costat de dos excelentes músics més, Richard White obrirà la nit. El seguirà La Blueseria, una banda d’alta volada que només (i remarquen: només) posa la música a la situació que tu vulguis viure. Ells te’n proposen una: ”Avui moles. Aquesta nit és la teva nit. Fa calor, tens set, balles, et deixes, es deixa. Li ha agradat la teva mirada. Li ha agradat com balles dient sí a tot amb el cap. Voldria dir que sí a tot amb el cap al teu costat, amb tu”.

IMPRESCINDIBLE.

Solo son cinco plazas por concierto, así que ya podeis ir pasando por el foro para apuntarse.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.