11 May

Colaboración aMT – Conciertos Mayo 2017

aMt 5/17

Llega mayo y la agenda de conciertos de la aMt. Tenemos tres conciertos incluido uno en Cunit.  Hilo abierto en el foro para los interesados.

– Sábado 13 de mayo a las 20:00h, DEL BUC A LA CAPSA con VARONES + PLAYA ANGEL: Primer concierto en la Capsa de los grupos que ensayan regularmente en los ‘bucs’ de la aMt. De los grupos nos cuentan:

VARONES. Banda de Hard rock de Tarragona composta per Rober i Óscar a la secció rítmica, baix/veu i bateria respectivament i Carlos a la guitarra. Les seves principals influències emanen de clàssics del hard rock, garatge i blues rock. Tot això fugint de complexos i amb lletres en castellà reflectint una visió pròpia i irònica sobre la confusa societat en la qual vivim.

PLAYA ANGEL. Banda assentada a Tarragona i formada en 2011, compta amb membres de Torazinas, The Solenoids i Homes. Combinen amb gran subtilesa perill i dolçor, elegància i descaradura en les seves cançons begudes directament del so de Detroit de MC5 o The Stooges i més tard modelats per bandes escandinaves com The Hellacopters, Gluecifer o Turbonegro. En 2012 s’edita com a primera referència en forma de single de 7’’ i que serveix com a precedent al LP en 2016. Sobre l’escenari són un tret d’alta energia, un cop amb guitarres de baluern circulant sobre una base rítmica capaç de clavar-te en l’asfalt.

– Domingo 21 de mayo a las 20:00h, CAPSA i JAZZ CLUB: D’ON ETS?

Com cada mes la Capsa Jazz Club, ens proposa el millor jazz. Avui li toca el torn a tres músics crescuts en les ribes del riu Donets en Ucraina, durant dues dècades residents a Reus, es reuneixen per compartir les seves àmplies experiències musicals. Estàndards de jazz, versions pròpies de melodies tradicionals d’Europa de l’Est i temes composts per ells. Georgy Olshanetsky a la guitarra, Oleg Velazquez al baix i Viktor Sytnik a la bateria.

– Sábado 27 de mayo a las 20:45h, MÚSICA EN MARXA: IAN LINTS a la VII MOSTRA DE l’AMBP a CUNIT (camp de futbol)

Dins la política de col·laboració amb l’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) i de suport als músics socis per actuar pel territori s’inclou la participació d’IAN LINTS a la mostra que se celebra aquest any a Cunit. Ian es un apassionat pel Bruce Springsteen, Dylan i Damien Rice. Aquests catalano-irlandès-escandinau amb aire malenconiós interpretarà versions dels seus músics favorits i també temes de la seva autoria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.