14 Nov

Colaboración aMT – Concierto Tori Sparks&Calamanento+White Boy White

aMT Novembre 2017

Único concierto de la aMt este mes de noviembre. Pero el concierto merece la pena: un artista de primer nivel y un viejo conocido (y amigo) de la ATF.

Sábado 18 de noviembre a las 23h: CAPSA i BLUES i FLAMENC: TORI SPARKS i CALAMENTO + WHITE BOY WHITE:

Com a grup convidat i que caldejarà l’ambient i obrirà la nit, el grup tarragoní White Boy White, format pel bluesman Richard White, americà d’origen establert a Tarragona, i Carles Vergés, dos reputats músics de casa nostra.

Després Tori Sparks amb Calamento + El Rubio, desplegaran tot el seu poder a l’escenari de la Capsa de Música.

Fa cinc anys la cantautora Tori Sparks va canviar Nashville per Barcelona. El seu cinquè disc El Mar (Glass Mountain Records, 2014) va ser una col·laboració amb el trio de flamenc fusió, Calamento, i mescla de manera sorprenent els gèneres de blues, folk, rock, i flamenc. L’àlbum bilingüe va ser un èxit internacional, qualificat per la premsa com a “indescriptible, increïble” (Deruting), “valenta, arriscat” (Rolling Stone), “art pur” (Els Concerts de Radio 3), i “molt especial, un tros de disc [Top 20 Àlbums de l’Any]” (Orpheo).

Dos anys després, Tori Sparks + Calamento, han tornat a l’estudi per gravar el ja molt esperat segon àlbum, L’Horta, amb l’ajuda del mestre de la guitarra elèctrica, Francisco Guisat “El Rubio” és conegut pel seu treball amb Rosario Flores, i Color Humano. Entre la seva guitarra elèctrica i la guitarra flamenca del Pepe Camacho, desenvolupen un espectre de colors musicals que empeny el so del grup més allà que el seu i ja atrevit fusió d’estils. Segueixen experimentant i travessant fronteres, però sense perdre la base, aquesta única fusió que els ha guanyat tants fans mundialment amb El Mar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.